top of page
Pink Childish Cute Girl Unicorn Birthday

🔊 Berita baik untuk teen girls 👸🔊

💐Musim cuti sekolah dah Kembali!💐

🧕🏻Strength, Sisterhood, Success: Experience a shift in potential with Empower Her Camp! 

🧕🏻Anak perempuan parents dah meningkat remaja? Tak tahu macam mana nak explain certain topics? Jangan risau, kami ada program khas untuk bantu anak-anak remaja perempuan anda untuk faham diri sendiri dengan lebih baik. 

🧕🏻Program Empower Her ini akan mendedahkan anak-anak remaja perempuan tentang perkara penting dalam hidup seperti penjagaan diri, kesihatan wanita, haid, pendidikan seksual, mengenali srikandi Islam dan bagaimana nak menggunakan media sosial sebagai medium untuk membina personaliti yang positif.

🧕🏻Kem Empower Her akan dilakukan dalam suasana mesra, selesa dan santai dan juga dibimbing oleh ahli-ahli panel yang pakar dalam bidang masing-masing agar anak-anak remaja kita boleh belajar tanpa rasa malu atau segan ❤

🗓Tarikh: 27-28 Mei 2024
🙋‍♀Umur: 11-15 tahun
🏠Venue: Villa Monterez,Shah Alam
💵Yuran: RM
269                 ASLC & ALUMNI : RM 245

SCHOOOOOOL HOLIDAY IS BACK!!

Blue White Modern Isra Mi'raj Day Poster (1).png

🧕🏻👳🏻‍♀ Journeying Through Solat🧕🏻👳🏻‍♀

Jangan lepaskan peluang untuk ikut program best kami, "Journeying Thru Solat" di As Sakeenah Learning Centre Bersama Ustaz Viral Ustaz Firdaus Rock!! 

Khas untuk anak-anak berumur 7-10 tahun

Bukan sekadar kem biasa-biasa je, kem ni dapat memberi pengalaman serba best yang menggabungkan teori dan praktikal tentang Solat Fardhu, Solat-solat Sunat, dan Pengurusan Jenazah.

Bukan itu je,anak-anak juga akan belajar praktikal mandi jenazah & kafan juga! Serta lawatan khas ke Perkuburan Islam Presint 20, Putrajaya untuk melihat proses menggali liang lahad 🤗

Dalam program ni, anak-anak akan dapat belajar teori & praktikal:

✨ Solat fardu
✨ Solat-solat sunat
✨ Pengurusan jenazah - mandi jenazah, kafan
& pengebumian
✨ Trip ke Wetland Studios, Putrajaya 

 

🗓27-29 Mei 2024 (Isnin - Rabu)
Masa :
9.00pagi - 5.00ptg
📍As Sakeenah Learning Centre, USJ
21, Subang Jaya 

Fee:
🔘 ASLC
& Alumni: RM200
🔘 Non ASLC: RM250

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Whatsapp
bottom of page